NLF / Ballong / Nye teoriprøver under utvikling
Jostein Tangen

Nye teoriprøver under utvikling

I forbindelse med opprettelsen av Norsk Luftsportstilsyn skaffet NLF tilgang til et "EASA godkjent" eksamenssystem og spørsmålsdatabase. 

NLF tar sikte på å ta i bruk spørsmal fra denne database ved avholdelse av teorieksamen til ballongførerbevis. Spørsmålene er oversatt til norsk, og det er gjort utvalg som skal passe til ballong.

Norske ballongførere får nå tilgang til å se spørsmålene i den nye eksamensdatabasen. Dette gir deg en glimrende mulighet til å friske opp dine teorikunskaper samtidig som vi kan få tilbakemeldinger slik at vi kan luke bort feil og muligheter for missforståelser som måtte forekomme i basen. Vi setter stor pris på om du setter av litt tid til en gjennomgang av spørsmålene i et eller flere fag.

En demoversjon av eksamenssystemet finner du her: https://examdemo.peterssoftware.de/

Javaprogrammet må lastes ned og kjøres på en PC.

Norske ballongførere skal kunne logge på med sitt etternavn som brukernavn og med medlemsnummeret sitt som passord.

Om det ikke fungerer, vennligst send en epost til  jt@nlf.no.

 

Foreløpig er det bare faget "Meteorologi" som ligger ute.  Det er totalt 238 meteorologispørsmål. Siden det egentlig er et eksamenssystem åpner desverre ikke systemet for å gå ut og inn av spørsmålene flere ganger.  Om du må avslutte før du er ferdig, er det mulig å henvende deg til oss slik at vi kan gi deg en ny mulighet til å se alle spørsmålene.

Vi håper å få lagt ut flere fag i løpet av kort tid.