NLF / Motorfly / Den store motorflyboken – tilgjengelig på papir og elektronisk
Jon Gunnar Wold

Den store motorflyboken – tilgjengelig på papir og elektronisk

"Den store motorflyboken" er en lærebok som dekker hele pensumet til motorflysertifikatet. Aldri har det vært så morsomt og enkelt å lære seg flyteori!

Den unike boken er skrevet som en flytur fra A til Å, der de teoretiske emnene er bakt inn i flyturen. Boken er det åpenbare førstevalget for nye elever, og en motiverende bok for de som ønsker mer informasjon om flyging. Sist men ikke minst er boken interessant lesing og faglig oppdatering for de som har sertifikat fra før. Boken er skrevet av den kjente luftfartsforfatteren Kjersti Melling i samarbeid med NLF og med støtte av Det faglitterære fond, og tilsvarende bok er under utvikling for både seilfly og sportsfly. Boken har over 700 sider og mer enn 400 illustrasjoner.

Slik bestiller du boken

Alternativ 1 – jeg ønsker kun boken i papirutgave

Send kr. 1.790 (om du henter boken selv i Møllergata 39, Oslo) eller kr. 1.940 (om du vil ha boken tilsendt) på Vipps til 95364 (Norges Luftsportforbund – medlemsservice). Merk betalingen med din postadresse. 

Du kan også bestille boken på Pilotbutikken.

 

Alternativ 2 – jeg ønsker kun boken i elektronisk utgave

Du kan kjøpe boken elektronisk på Apple Books, Allvit og Rakuten Kobo. Pris: ca. kr. 900 (avhengig av valutakurs).

 

Alternativ 3 — jeg ønsker boken både elektronisk og i papirutgave

Bestill boken elektronisk først. Send deretter ett av følgende beløp på Vipps til 95364 (Norges Luftsportforbund – medlemsservice):

  • kr. 1.200 (om du har kjøp boken på Apple Books eller Rakuten Kobo og henter boken selv i Møllergata 39, Oslo)
  • kr. 1.350 (om du har kjøp boken på Apple Books eller Rakuten Kobo og vil ha boken tilsendt)

Merk betalingen med din postadresse. I tillegg må du sende skjermdump av kvitteringen for den elektroniske boken til post@nlf.no